Post by carnoladeka on Mar 14, 2022 21:44:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hexagon Match ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hexagon Match IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодує більше балів ▞▞▞
▞▞▞ Hexagon Match 2022 version ▞▞▞
Поки граю, норм
Я б поставив більше зірочок, якби реклама була трохи рідше, тому що вона надто часто. Я розумію, що реклама підтримує розробку цієї безкоштовної гри, але також багато-багато інших безкоштовних ігор, і їм вдається вижити, не роблячи гру таким спамом.
Мені дуже подобається гра, тому що це виклик, щоб змусити мене думати та звернути увагу.
чудовий спосіб провести час і отримати гроші. отримайте цей SPP через "Just Play", заробляйте під час гри. Я дійшов до того, що мені платять за те, щоб грати, я граю лише в ігри, за які мені платять. отримати "Просто грати", а потім отримати цю програму!! розважайтеся, заробляючи гроші, ця гра захоплює! змушує задуматися!!
Мені подобаються ігри, які розв’язують розум, це дуже весело, це добре для пам’яті
Hexagon Match Kirakós játékok jfa
Весела гра, яка викликає звикання... до такої кількості реклами, як ви очікували. Форми просто трохи фалічні.🤣
Ви оплачуєтеся відстойно і багатьом #$$##$інг додає нормально. Розмістіть їх і дайте грі закінчитися, перш ніж вискочить, дякую
Hexagon Match Hjernetrim ehbp
Щойно завантажив, але поки все добре.
Забагато реклами. Весела гра, але.....це добре, це змушує звернути увагу на те, що ви робите, координацію рук і очей
Фейк і шахрайство
injouable il faut appuyer a côté et pas par dessus l'objet et oublions pas les pub nemoguće a passer et en plus avec des bug
Люблю цю гру!!! Кожен рівень складніший за попередній !!! Я граю і дивлюся вгору і пройшла година !!!!!!
Забагато реклами. Мені подобається концепція, але після 40 головоломок я закінчив. Не вистачає проблем, щоб змусити мене витримати всю рекламу. О, і іноді частини завантажуються за межі екрана, тому мені доводиться переглядати рекламу, щоб потрапити до меню, щоб повернутися до головоломки.
Hexagon Match પઝલ kxpv
Hexagon Match પઝલ mqt
Щойно почав грати, але я думаю, що ви могли б принаймні почекати, поки 5 головоломок будуть завершені b4, запитавши, чи подобається мені гра. Тільки як людина може визначити, чи подобається їй гра 1 раунд. Я із задоволенням дам вам більше зірок, як тільки заповню гру.
Багато реклами або реклами, крім цього, нормально. У мене є версія diff на іншому телефоні, і на ній взагалі немає реклами.Ну, це дуже круто, головне, я впевнений, що всі турбуються, чи ви дійсно платите, тому що всі ігри кажуть, що вони роблять, але цього ніколи не відбувається... але якщо ви зробите, ви обов'язково отримаєте 5 зірок... навіть якщо виплата 5 баксів.... сподіваюся, це не чергова трата часу....
Надто багато реклами.
Гра весела, але занадто багато реклами.
Це хороша гра для вправ для мозку. Дуже подобається. Хороша їжа для роздумів
Я люблю цю гру!! Це складно, але не важко, просто змушує зупинитися й подумати. Це так звикає. Я граю в неї не менше 6 годин на день
Дуже мало грошей 💸💸💸💸
Space Shooter: Galaxy Attack Аркади knz
Знімав додатки для платного додатка, який надсилає мене до нього, я отримував 20 балів за кожну головоломку 0,02 дол. США за шматочок або близько того, марна трата часу
Я набрав більше 1400 монет, насолоджувався грою. Втратив усі свої монети та все, над чим працював. про що це? Чесно кажучи, так багато програм рекламується. Справді думав, що це додаток. Ігри, в які я грав, веселі, це був перший раз, коли у мене забрали монети. Починаю замислюватися, чи є ігри, які є чесними. Я щиро сподіваюся, що це ніколи більше не повториться в цій програмі, тому що мені подобаються ігри. Всім удачі, сподіваюся, що з вами такого не станеться.
Все добре. Чудова розвага. Забагато реклами.
Фальшивий додаток 😡
До біса, що я хочу, щоб я поставив вам оцінку. Я не виграв жодних грошей. Я думаю, що не буду.
Мені подобається гра, я пройшов усі рівні і завантажив її знову, цього разу вона не дає мені монет
Домашнє завдання з математики з базової геометрії.
Мені дуже подобається просто грати, коли я зрозумів, що це платить, коли це тільки почалося, я не знав, що роблю, але варто прочитати дрібний шрифт
Мені подобається його досить крута гра
приємно ..забагато спливаючих оголошень
Якщо ви не проти реклами одна за одною, це a5 start.
Я не грав достатньо довго, щоб переглянути цю гру, але вони продовжують просити оцінки між кожним рівнем. Я оціню це пізніше.
Класна гра для ума
Очок не нараховано
весела гра-головоломка. Я розумію, що для фінансування розробників потрібна реклама. але після кожного рівня занадто багато. ви зіпсували хорошу гру з рекламою.
Тільки починаю з цією грою-головоломкою. Все йде нормально!
Довга реклама між кожною грою. Якось розчаровує.
Оголошення та інші оголошення, але монети заробляють нормально.
чудова гра з розгадуванням головоломок, найкраща в яку я грав, і ви дійсно виграєте реальні гроші, тому завантажте зараз і почніть вигравати гроші
Я люблю цю гру, але у мене закінчилися рівні. Я пройшов усі 60 рівнів. Тепер що мені робити... LoL Я залежний від виклику.. Я зараз загубився. Допоможіть, будь ласка
Загалом, добре. Тож дозвольте мені пояснити мою оцінку в одну зірку. І це просто за допомогою базової логіки, імо- ПРИПИНІТЬ ПРОСИТИ МЕНЕ ОЦІНИТИ ВАМ КОЖНИЙ. ІНШИЙ. ДРУГЕ.! Ви насправді ХОЧЕТЕ, щоб люди дали щиру, законну оцінку чи ні?? Реклама - це одне і необхідне! Я ЗРІЗНАЮ. Але спливаюче вікно з проханням оцінити кожен другий вдих НЕ є необхідним. Бачиш, куди я йду з цим?
Подобається програма, вона ідеальна, коли мені нудно нічого робити, я можу грати в неї годинами, і вона викликає залежність, наприклад, 3:25 ранку, я повинен спати, але я граю в цю гру.
Hexagon Match Teka-teki sir
люди завжди скаржаться на рекламу, але вони повинні пам’ятати, що в такі ігри можна грати лише тому, що реклама їх спонсорує. Багато з нас просто занадто нетерплячі. якщо ми не можемо впоратися з 15-30-секундною перервою, це зовсім інша проблема, лол. ці розробники можуть лише заробляти гроші та покращувати ці ігри, використовуючи ці оголошення, щоб спонсорувати та допомагати їм. особисто, хоча так, я б хотів, щоб мені не доводилося зупинятися кожні пару рухів, я також можу бути чуйним і розуміючим
Добре.. що тепер?? Серйозно, після експертного рівня більше немає головоломок Я ніколи не бачив гри, де гравцеві не вистачає гри!!!Зараз я перебуваю на рівні майстра, і кількість монет не збільшується зі складністю головоломки (як це відбувається для 1-х 2 рівнів навичок). Складніші головоломки за менше монет. 😒
Хороша мозкова гра, іноді це трохи складно, тому мені подобається грати в цю гру.