Post by carnoladeka on Mar 14, 2022 21:47:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Инди Кот для ВКонтакте ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Инди Кот для ВКонтакте IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ megcsal glitch érméket ▞▞▞
▞▞▞ Инди Кот для ВКонтакте 2022 version ▞▞▞
Elég érdekes
Jó játék
szép
Félelmetes, nagyon addiktív
Eljutottam arra a szintre, hogy úgy tűnt, semmi, amit csináltam, nem tudott átvészelni, szóval bár fegyver volt, elhagyja a stresszt, hogy nem tudok előrelépni.
Jó játék, néhány nagyon kemény szint.
Инди Кот для ВКонтакте புதிர் fau
Menő játék ez hagyja, hogy nyerjek, vagy csak jó vagyok...😁
Imádom ezt a játékot, nem tudom letenni.Ez egy nagyszerű módja az idő múlásának
Инди Кот для ВКонтакте புதிர் fau
zseniális játék
Amnesia - Room Escape Games Sarguzasht grgh
Annyira klassz ❤ ez
Ez egy szórakoztató és addiktív játék.
samsung galaxy s5
Tök buli!
Часто тупит. Слишком часто
Tetszik!💋
oké
Nagy
Ez szórakoztató, könnyű és olyan könnyű nyerni. Ráadásul tényleg nem kell elővennie a pénztárcáját.
nagymértékben
Szeretem !!!
Nagyszerű játék!! Mindkettőt választottam a legjobban.
Nem értékelte a hirdetéseket, de élt vele. Most, játék közben kapok javaslatokat? 600-as szinten vagyok, és az értesítések ki vannak kapcsolva. Ezen a ponton szinte eltávolítható.
Ne nyissa ki
629-es szinten vagyok, folyamatosan lef*gy. Kérlek javítsd ki, nagyon élvezem ezt a játékot!
Folytasd a nagyszerű munkát
Imádom a játékot srácok DE nem értem miért nincs csak normális Facebook bejelentkezésetek?? Miért nem angol nyelvű, és miért, miután megnéztem, és angolul azt mondta, hogy ez egy rohadt Facebook, bejelentkeztem, majd azt akarod, hogy regisztráljak, és még Coloradóból is hívtál a telefonomon. Kanadában élek. Szóval nem tudok bejelentkezni, adhatsz nekem más lehetőséget, mint ahogy én megyek, vagy bármi a furcsa W
Szórakoztató fejtörő
Nagyon szép, nagyon szeretem
Boldog idő eltöltése
Nagyon élvezem ezt a játékot. Könnyen indítható, egyre nehezebb szintekkel. Elgondolkodtat bizonyos szinten a fejlődés érdekében. Eddig nem volt hiba, ami NAGY probléma a többi játéknál, amit kipróbáltam (és végül töröltem). Nagyszerű játék.
A játék nagyszerű. Imádok match-3 játékokat játszani.
Egy olyan címnél, mint az Indy Cat, egy Indiana Jones/Tomb Raider stílusú kalandjátékra számítottam egy valódi sapkát és kabátot viselő macska karakterrel, amelyet te irányítasz és manőverezsz, nem pedig egy újabb futást, unalmas ékszerpárosítási játékot... NAGYON KIÁBRÁNDÍTÓ!!!
Nagyszerű játék!
Fantasztikusan tetszik
Вообще перестало работать на планшете и телефоне
Lehetne érdekesebbbis.
Nem adja oda az íjakat, ha fizetik. Három különböző alkalommal számláztak, és nem kaptam meg az íjaim. Többé nem fog játszani, mert elvitte a pénzem.
Bájos
nagyszerű játék
Fantasztikus
Purrrfect! Megkaphatod az 5 csillagomat!
Annak ellenére, hogy a fordítások nem mindig 100%-ban pontosak, nagyon élvezetes játék.
Nagyon szeretek játszani ezzel a játékkal, de frusztrált vagyok, amikor minden nap bejelentkezek, és még mindig azt írja ki, hogy előző napon vagyok, így 6-7 napba telik, hogy megkapjam az extra íjaim. Az sem tetszik, hogy nem kapsz játéksegédeket és semmit a magas pontszámért. Ez egy ingyenes játék, de fizetnie kell, hogy valóban előreléphessen... utálom!
Félelmetes játék
Múlt nap közel 100-ban voltam, most 1-re nyitok. MIÉRT ?!?!?